OMSLAGONTWERP

Naast het schrijven van boeken, ontwerp ik ook boekomslagen van hoge kwaliteit (op maat gemaakt & premade) voor zowel ebook als print. Of je nou een uitgever of een selfpubber bent, een uniek ontwerp is een must voor jouw boek!

Voel je vrij om een blik te werpen in mijn bestand van premade boekomslagen of me een mailtje te sturen over op maat gemaakte ontwerpen, beschikbaarheid en tarieven.

Meer informatie over premade boekcovers is hier te vinden.


LOGO DESIGN

Heb jij een logo nodig voor jouw onderneming, uitgeverij, blog of social media kanalen? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruim acht jaar ervaring met grafisch ontwerp en heb logo’s ontworpen in diverse stijlen.


PROEFLEZEN

Ik lees ontzettend veel boeken, waardoor ik vaak de sterke, maar ook de minder sterke kanten in een verhaal kan ontdekken. Heb jij feedback nodig op je manuscript of je eerste paar hoofdstukken? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

De volgende boeken zijn al door mij proefgelezen:

• Truth or Dance van Chinouk Thijssen (uitgeverij Clavis).

• Break a leg van Chinouk Thijssen (uitgeverij Clavis).

• Dance or Die van Chinouk Thijssen (uitgeverij Clavis).

• Je hebt een nieuwe volger van Chinouk Thijssen (uitgeverij Clavis).

• Ooit in september van Emma Anna (EmmaBooks).

• Hartendief van Emma Anna (EmmaBooks).

• In het duister van Tamara Arts (uitgeverij Hamley Books).


ONLINE CURSUS ‘HOE OUTLINE IK MIJN BOEK?’

In deze 6-weekse cursus ga ik je leren hoe je stapsgewijs in een korte tijd een sterke outline voor je boek kunt maken. Aan de hand van voorbeelden, formulieren en huiswerkopdrachten maken we de overstap van het idee in je hoofd naar een plan dat op papier staat.

Inschrijven voor de eerstvolgende cursus is helaas niet meer mogelijk.