VOORBIJ HET WEDERWOUD

De Raad van Vha’Rymn – boek 1

Diep in het Wederwoud, een plek waar de natuur geëerd wordt en ongeziene gevaren zich verborgen houden, wonen de zussen Céli en Phaun. Céli lijdt al jaren aan een onverklaarbare en ongeneeslijke ziekte, die haar afhankelijk maakt van de zorg van haar jongere zusje.

Phaun heeft zichzelf volledig weggecijferd om Céli te ondersteunen, waardoor ze geen opleiding of sociaal leven meer heeft. Op het moment dat de situatie uitzichtloos lijkt, wordt er plots een oplossing aangereikt. Maar die oplossing heeft een prijs.

Om haar zus en zichzelf een kans op een nieuw leven te geven, moet Phaun een reis maken door het majestueuze Wederwoud. Een tocht waarbij ze vreselijke keuzes moet maken en tot het uiterste moet gaan.

Voorbij het Wederwoud is een spannend en ontroerend verhaal over familie, vriendschap en onvoorwaardelijke liefde.

Young Adult Fantasy
Hamley Books
Hardcover, 239 blz
ISBN: 9789463967273
Hebban & Goodreads


HIJ DIE NIET BESTAAT

Een Vha’Rymn novelle

De O’khani Kojvo groeit op onder het toeziend oog van zijn moeder op de Zoutsteppe. Ze leert hem jagen, voor zichzelf opkomen en zichzelf nuttig te maken in hun troep. Toch zijn er andere O’khana die het op Kojvo gemunt hebben. Iets dat alles te maken heeft met het verleden van zijn moeder.

Wanneer er op een dag een groepje welpen uit de troep worden meegenomen heerst er onrust op de Zoutsteppe. Ook de band tussen Kojvo en zijn moeder Deneh wordt op de proef gesteld als de O’khana worden opgezocht door hun gezworen vijanden: de Mensen.

Als jonge jager zal Kojvo de sturing van zijn leven in eigen handen moeten nemen, een beslissing die hem niet gemakkelijk af zal gaan. Hij begint aan een nieuw avontuur die hem uiteindelijk de verschrikkelijke titel van Kinderdoder op zal leveren. Maar waar heeft hij die wrede bijnaam aan te danken? Je leest meer over zijn hartverscheurende noodlot in Hij Die Niet Bestaat.

Hij Die Niet Bestaat speelt zich voor Voorbij het Wederwoud af en is een los te lezen avontuur.

Verkrijgbaar vanaf 30 maart 2021!

Young Adult Fantasy
Hamley Books
Hardcover, 134 blz
ISBN: 9789463967655
Hebban & Goodreads


ALS HET DUISTER ROEPT

De Raad van Vha’Rymn – boek 2

Als het duister roept is het langverwachte vervolg op het debuut van Valentijn Ringelberg (Voorbij het Wederwoud), waarin het verhaal van de jonge Elfyn Phaun verdergaat.

Het leven van Phaun wordt er niet gemakkelijker op tijdens haar gevangenschap in het kasteel van de mysterieuze Ambassadeur. Ze wordt opgenomen door het personeel van haar gemaskerde vijand, komt oog in oog te staan met een toekomstig lid van de almachtige Raad van Vha’Rymn en langzaam maar zeker ontrafelen er geheimen die ze nooit voor mogelijk had kunnen houden.

Welke waarheden liggen er verstopt in de duistere hallen van Fulsur Piek? En wat heeft dit met Phauns lotsbestemming te maken? Je leest het in Als het duister roept.

Verschijnt op 6 oktober 2021

Young Adult Fantasy
Hamley Books
Hardcover
ISBN: 9789464208351
Hebban & Goodreads


INSTINCT

Kortverhaal: Susan

Elk jaar biedt Hamley Books een bundel kortverhalen aan voor het goede doel. In 2020 is dit Instinct, met opbrengst voor VZW’s die zich inzetten voor dieren.

Verhalenbundel
Hamley Books
Paperback, 200 pagina’s
ISBN: 9798698461951
Hebban & Goodreads